KIDSKERK

VOOR DE BASISSCHOOLKINDEREN VAN "DE REGENBOOG"

KidsKerk

Voor wie is de KidsKerk?

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud?  Dan ben je van harte welkom bij de KidsKerk (zondagsschool) van Baptisten Gemeente Emmeloord “De Regenboog”!

De groep heeft een leidinggevende en die loopt mee de kerkzaal uit. Na de dienst kunnen je ouders of verzorgers je weer ophalen.

De kinderen van de oudste groep blijven tijdens een bijzondere dienst (gemiddeld tien keer per jaar) in de dienst. Elke zondag staat een thema of verhaal uit de Bijbel centraal. We gebruiken hiervoor het materiaal van stichting ‘Vertel Het Maar’. We praten met elkaar, bidden, zingen, luisteren naar een bijbelverhaal en gaan lekker knutselen of een leuk spel doen.

Wat wij belangrijk vinden:

Kinderen in hun waarde laten! Verantwoordelijkheid voor elkaar! Leren van elkaar! Een veilige en gezellige plek! Betrokkenheid met de kerk! Bij de tijd blijven!

KidsKerk

Collecte

We hebben twee spaarbusjes. Eén is voor de KidsKerk: het geld besteden we aan activiteiten en aanschaf van materiaal. Het andere busje is voor zendingsprojecten. Op dit moment is dat de zendelinge Annet zodat zij vluchtelingskinderen kan helpen.

Wie leidt de KidsKerk?

Een team van mensen uit gemeente De Regenboog. Bij toerbeurt leidt iemand op zondag een groep. Een aantal teamleden doet de jongste groep, een aantal de oudste groep. Daarnaast heeft ieder teamlid eigen taken. We vergaderen ongeveer eens in de zes weken.

KidsKerk

Goed om te weten…

Iemand jarig (geweest)? Natuurlijk zingen we voor de jarige en mag er getrakteerd worden!

Verlaat je de basisschool om naar het middelbaar onderwijs te gaan, dan nemen we afscheid van je in de dienst. Daarbij overhandigen we een geschenk als aandenken. Het tijdstip wordt in overleg bepaald.

We proberen elk jaar een leuk uitje te organiseren. Van de ouders/verzorgers vragen we een kleine bijdrage in de kosten.

Heb je vragen of wil je komen kijken?

Spreek de leiding gerust aan.

Mailen kan ook naar: marian@exil.nl

of bellen met 06-51368229 (Marian de Boer – Grigoleit).

Scroll naar top